“Οι αμοιβές στο δημόσιο 2011-2022. Κόστος ζωής – Αγοραστική Δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών”, Τρίτη 18/10/2022, 18:30, Ξενοδοχείο REX, Αριστομένους 26, Καλαμάτα.

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας πραγματοποιούν εκδήλωση στην Καλαμάτα με θέμα “Οι αμοιβές στο δημόσιο 2011-2022. Κόστος ζωής – Αγοραστική Δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών” την Τρίτη 18 Οκτώβρη στις 18:30 στο Ξενοδοχείο REX, Αριστομένους 26.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η μελέτη Το επίπεδο και η εξέλιξη των αμοιβών στον ελληνικό Δημόσιο Τομέα από την κρίση του 2009-10 μέχρι σήμερα (Στ. Μαυρουδέας & Κ.Πασσάς) από τον κ. Μαυρουδέα καθώς και στοιχεία από την μελέτη “Συγκριτική Αποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των δημοσίων υπαλλήλων” (Ι. Σμυρλή και Α. Σαλή) από τον Πρόεδρο του Κ.Π. κ. Γ. Γιούλο.

Επίσης θα παρέμβουν με τις τοποθετήσεις τους τα Μέλη της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Γ. Πετρόπουλος και κ. Κ. Τουλγαρίδης καθώς και ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας κ. Δημ. Φαββατάς.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ για την γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου 2022 με βασικό αίτημα: «Αυξήσεις ΤΩΡΑ στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια».

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.